PERS

Wilt u als fotograaf of verslaggever MUSICDISTILLERY bezoeken? Vraag dan een persaccreditatie aan. Lees voor aanvragen eerst het regelement.

REGLEMENT

 

1. ALGEMEEN

De accreditatie is bedoeld voor journalisten werkzaam op het gebied van kunst en cultuur in het algemeen, en muziek in het bijzonder. Accreditatie wordt alleen verleend aan professionals die in opdracht van erkende media het festival willen verslaan.

2. DEADLINE

U dient zich voor 20 september 2019 aan te melden voor accreditatie. 

 

3. GEBRUIK ACCREDITATIE

Het is verplicht om uw accreditatie in de vorm van een polsbandje en/of bage tijdens uw verblijf op MUSICDISTILLERY bij u te dragen. De accreditatie is strikt persoonlijk, en dus niet aan anderen overdraagbaar. In geval van misbruik wordt de accreditatie ingetrokken, en het polsbandje en/of pas in beslag genomen. Het accreditatiebewijs kan tijdens het festival niet worden vervangen in geval van diefstal of verlies, en is enkel geldig voor deze festivaleditie.

 

4 AANVRAAG ACCREDITATIE 

De accreditatie kan middels het officiële formulier worden aangevraagd. U dient  het aanvraagformulier compleet in te vullen; alle velden zijn verplicht. De organisatie neemt niet volledig ingevulde formulieren niet in behandeling.

 

5. BELEID T.O.V. FREELANCERS

Freelancers komen slechts in aanmerking voor accreditatie indien ze in opdracht van erkende media werken en aan alle andere vereisten voldoen. Zie ook punt 1.

 

6. NOTIFICATIE

Indien de organisatie u accrediteert, zult u hiervan twee weken voor aanvang van het festival bericht ontvangen.

naamloos-120054-bewerkt_44368134225_o.jp

Persgerelateerde vragen / aanmelding persberichten

Voor persgerelateerde vragen kunt u contact opnemen met MUSICDISTILLERY via:

press@musicdistillery.nl