ORGANISATIE

Frans van Krughten 2015_edited.jpg

Frans van Krugten

Voorzitter/Penningmeester

 

Deze Schiedamse ondernemer (NICOVERKEN) was dertien jaar geleden één van de oprichters van MUSICDISTILLERY. Afkomstig uit een muzikaal gezin wilde hij een ontmoetingsplek creëren voor musici en muziekliefhebbers. "We zijn een plek waar bezoekers en artiesten zich op hun gemak voelen en kunnen genieten van topconcerten. We mogen inmiddels na een decennium lang concerten te hebben georganiseerd wel spreken van een geslaagd concept!"

nathalielans_760_edited_edited.jpg

Nathalie Lans

Programmeur en verantwoordelijk voor de communicatie

 

Nathalie Lans is van huisuit schrijver. De neerlandica is eigenaar en oprichter van communicatiebureau FreeLans (1993). Met haar muziekbedrijf NL Kwadraat spreekt zij de taal van muziek. “In mijn studio staat met grote letters op de muur: ‘Music is the literature of the heart.’ En zo is het! Muziek is een groot goed. Het verbindt generaties maar ook culturen. Muziek is pure vrijheid. De afgelopen elf jaar heb ik met heel veel liefde de communicatie en programmering van MUSICDISTILLERY gedaan. Het is een zegen met musici te werken die gepassioneerd zijn, die voor de volle honderd procent hun gaven delen. Die liefde voor muziek wil ik op mijn beurt delen met de bezoekers van MUSICDISTILLERY.”

Rob Roskam_edited.jpg

Rob Roskam

Techniek

 

Robert Roskam is eigenaar van Rijnmond Beeld & Geluid. Hij begon in de zeventiger jaren als geluidsman voor toenmalige bandartiesten als Lee Towers. Ook werkte Rob voor internationale artiesten als Don Mc Lean (American Pie) en het legendarische Chic (Le Freak). Bij MUSICDISTILLERY is hij het vaste aanspreekpunt / technicus voor de geluidsversterking van de artiesten. “Onder het motto ‘Muziek is de snelste drug‘ (thanks Dirk) haal ik veel positieve energie uit de concerten en ik verheug me nu al op de vele optredens die tijdens de tweede editie van MUSICDISTILLERY gaan plaatsvinden.”

Enno Lobo.jpg

Enno Lobo

Productieleider

 

Enno Lobo, eigenaar van 'Enno Lobo Works', komt uit een theatergezin en werkt zijn leven lang al in de kunst- en cultuursector. "Muziek heeft altijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld, al vanaf kleins af aan werden wij meegenomen naar concerten en muziekvoorstellingen. Het is er letterlijk met de paplepel ingegoten." Daarnaast heeft hij veel ervaring in horeca en gastheerschap. "Mensen onbezorgd zien genieten, geeft mij grote voldoening!"