JazzDistillery | Nieuw muziekevent in Schiedam


Van 6 tot en met 8 oktober 2017 zijn in Schiedam twintig concerten te horen tijdens JazzDistillery, The Ultimate Music Weekend. In het decor van het roemrijke jeneververleden van Schiedam zal een indrukwekkende stoet internationale en nationale musici geschiedenis schrijven. JazzDistillery is een initiatief van Jazzpodium Waterweg dat al tien jaar lang spraakmakende concerten organiseert in het Waterweggebied.

“Tijdens JazzDistillery borrelt het van de muziekstijlen; van de Funky Organizers tot Frank in Person en van Joseph Bowie tot Cabo Cuba Jazz. Voor alle leeftijden en muziekstijlen,” vertelt programmeur Nathalie Lans enthousiast. “We presenteren zo’n twintig concerten, workshops van bekende musici, signeersessies, jazzrondvaarten... alles op het Schiedamse Doeleplein. Het festivalterrein ligt te midden van historische distilleerderijen, de St. Joris Doele, grachten en molen De Kameel.”

Top

Niet alleen is het bij JazzDistillery genieten van top musici, maar ook van de lekkerste hapjes en drankjes. Zo zal kok Herman den Blijker op het festivalterrein aanwezig zijn, evenals toonaangevende distillateurs uit o.a. ‘Gin City’. “We merken nu al dat mensen heel enthousiast zijn. Er komen grote namen, zoals Sister Sledge Next Generation en de West Coast Big Band (wederom tot beste bigband 2017 uitgeroepen) samen met Tjindjara Metschendorp die nog tot en met juli de hoofdrol in musical The BodyGuard vertolkt... En het leuke is dat het in tegenstelling tot North Sea Jazz redelijk kleinschalig is. Hier kunnen muziekliefhebbers bijvoorbeeld nog een drankje drinken met de artiesten tijdens de Meet&Greet die we na de optredens organiseren in onze prachtige spiegeltent,” licht Nathalie Lans toe.

Ticketverkoop

De ticketverkoop is gestart. Naast de weekend passe-partouts van 75 euro, gaan nu ook de dagkaarten (vrijdag 25 euro, zaterdag 40 euro, zondag 25 euro) in de verkoop. Online zijn alle kaarten sinds 19 juni te koop. Vanaf dinsdag 27 juni zijn de kaarten ook te koop bij Schiedams Boekhuis, Hoogstraat 106 Schiedam en Boekhandel Post Scriptum, Hof van Spaland 31 Schiedam.


Featured Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recent Posts