Welkom terug! Concert op 25 maart


Het heeft even geduurd voordat jullie wat van ons hoorden! Er is dan ook nogal wat veranderd bij Jazzpodium Waterweg. Te beginnen met de naam, die we hebben veranderd in MusicDistillery. En ook voor wat betreft de programmering. We zullen niet meer maandelijks op zondagmiddag concerten organiseren, maar gedurende het jaar op verschillende momenten en op verschillende locaties. Te beginnen op onze oude vertrouwde locatie, de Schiedamse St Joris Doele. Zondag 25 maart zal daar onderstaand fantastische concert plaatsvinden. Kaarten zijn voor iedereen dezelfde prijs (10 euro) omdat we vanwege de veranderingen geen donateurs meer hebben aangeschreven.

North Meets South

Van gipsy tot jazz, van world tot fusion. Vijf muzikanten met ieder een totaal verschillend muzikaal karakter nemen ons mee op een muzikale wereldreis. Onder de titel ‘North meets South’ spelen Milan Boone (gitaar en zang), Erik Koning (viool en zang), Tim Kerssies (accordeon), Martin Limberger (gitaar) en Tjitze Vogel (contrabas) klassiekers van o.a. Chick Corea en Boney M. en Gipsy traditionals in een jazzy jasje.

Kaartverkoop

Het concert op zondag 25 maart a.s. is in de St Joris Doele, Doeleplein 1 in Schiedam en start om 15.00 uur, de bar gaat een uur voor aanvang open. Tickets (10 euro) zijn verkrijgbaar via ons online ticketkantoor. Betalen kan makkelijk en veillig via iDeal. Ook kunnen kaartjes aan de deur worden gekocht. Let op, er is echter maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Om teleurstelling te voorkomen, raden wij aan kaarten online te bestellen.


Featured Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recent Posts