Een voorproefje van MusicDistillery tijdens Proef! De Plantage

May 25, 2018

Op 9 en 10 juni is het oudste stadspark van Nederland weer het decor voor een mix van muziek, dichters, bijzonder eten & drinken, en nog veel meer onverwachte ontdekkingen. Op zondag zorgt MusicDistillery voor swingende klanken op het podium en geeft daarmee een klein voorproefje van het muziekfestival in oktober.
 
Proef! De Plantage werd in 2017 voor het eerst georganiseerd ter ere van het 250-jarig bestaan van het Schiedamse Park. De unieke sfeer en een divers programma zorgen voor veel enthousiaste reacties van bezoekers uit de hele regio. Tijd voor een vervolg dacht de organisatie.
 
Van alles te ontdekken
Tijdens Proef! De Plantage zal de nadruk liggen op alles wat er nog te ontdekken is in het mooie stadspark. Het hoofdpodium is gevuld met singer-songwriters, dansbare bands en swingende jazz en er is een tweede podium met dichtkunst en cabaret. Bijzondere foodtrucks en lokale ondernemers zorgen voor heerlijk eten en drinken met een knipoog naar De Plantage. Daarnaast zijn er workshops en activiteiten voor alle leeftijden. Ook openen bijzondere pakhuizen en panden rondom de Plantage hun deuren!  
 
Muziek
Zondag 10 juni wordt de muziek verzorgd door MusicDistillery: Frank in Person brengt een indrukwekkend eerbetoon aan Frank Sinatra samen met fenomenale pianist (en Plantage-bewoner) Rens de Ronde. Nicole Koning, begeleid door Tim Kerssies op piano, zal het publiek trakteren op musical, rock, pop, jazz en wereld- muziek. Let's be Gypsies gaan zorgen voor een instand Hot Club-gevoel en spelen de parels uit de Gypsy Jazz (zoals Django Reinhardt en het Rosenberg Trio). Tot slot laten Joris Lutz en Iwan de Reus zich op het podium inspireren door elkaars talenten en laten zij horen dat er werkelijk geen nummer is dat zij niet spelen. Een mooie mix met voor ieder wat wils. Een smakelijk voorproefje van MusicDistillery.
 

Voor meer informatie over Proef! De Plantage, klik hier.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

October 1, 2019

July 11, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square