Een voorproefje van MusicDistillery tijdens Proef! De Plantage

Op 9 en 10 juni is het oudste stadspark van Nederland weer het decor voor een mix van muziek, dichters, bijzonder eten & drinken, en nog veel meer onverwachte ontdekkingen. Op zondag zorgt MusicDistillery voor swingende klanken op het podium en geeft daarmee een klein voorproefje van het muziekfestival in oktober. Proef! De Plantage werd in 2017 voor het eerst georganiseerd ter ere van het 250-jarig bestaan van het Schiedamse Park. De unieke sfeer en een divers programma zorgen voor veel enthousiaste reacties van bezoekers uit de hele regio. Tijd voor een vervolg dacht de organisatie. Van alles te ontdekken Tijdens Proef! De Plantage zal de nadruk liggen op alles wat er nog te ontdekken is in het mooie stadspark. Het hoofdpodium is gevuld met singer-songwriters, dansbare bands en swingende jazz en er is een tweede podium met dichtkunst en cabaret. Bijzondere foodtrucks en lokale ondernemers zorgen voor heerlijk eten en drinken met een knipoog naar De Plantage. Daarnaast zijn er workshops en activiteiten voor alle leeftijden. Ook openen bijzondere pakhuizen en panden rondom de Plantage hun deuren! Muziek Zondag 10 juni wordt de muziek verzorgd door MusicDistillery: Frank in Person brengt een indrukwekkend eerbetoon aan Frank Sinatra samen met fenomenale pianist (en Plantage-bewoner) Rens de Ronde. Nicole Koning, begeleid door Tim Kerssies op piano, zal het publiek trakteren op musical, rock, pop, jazz en wereld- muziek. Let's be Gypsies gaan zorgen voor een instand Hot Club-gevoel en spelen de parels uit de Gypsy Jazz (zoals Django Reinhardt en het Rosenberg Trio). Tot slot laten Joris Lutz en Iwan de Reus zich op het podium inspireren door elkaars talenten en laten zij horen dat er werkelijk geen nummer is dat zij niet spelen. Een mooie mix met voor ieder wat wils. Een smakelijk voorproefje van MusicDistillery.

Voor meer informatie over Proef! De Plantage, klik hier.


Featured Posts
Er zijn nog geen gepubliceerde posts in deze taal
Nog even geduld...
Recent Posts