MusicDistillery in de pers / MusicDistillery in the press

June 18, 2018

De eerste namen van MusicDistillery 2018 zijn bekend gemaakt. Grote namen als Rolling Stones-vocalist Bernard Fowler en saxofonist Tim Ries, vooral bekend van The Rolling Stones Project uit 2008, maar ook Nueva Manteca, John Engels, Benjamin Herman en Mozes Rosenberg staan dit jaar op het muziekfestival. Programmeur Nathalie Lans werd door de lokale pers geïnterviewd over de tweede editie van het ultieme muziekweekend. Klik hier om het artikel op Schiedam24.nl te lezen.

 

The first names of MusicDistillery 2018 have been presented. Big names like Rolling Stones-vocalist Bernard Fowler and saxophonist Tim Ries, famous for the Rolling Stones Project from 2008, but also Nueva Manteca, John Engels, Benjamin Herman and Mozes Rosenberg will be present at the festival this year. Programmer Nathalie Lans was interviewed by the local press about the second edition of the ultimate music weekend.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

October 1, 2019

July 11, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square