MusicDistillery in de pers / MusicDistillery in the press


De eerste namen van MusicDistillery 2018 zijn bekend gemaakt. Grote namen als Rolling Stones-vocalist Bernard Fowler en saxofonist Tim Ries, vooral bekend van The Rolling Stones Project uit 2008, maar ook Nueva Manteca, John Engels, Benjamin Herman en Mozes Rosenberg staan dit jaar op het muziekfestival. Programmeur Nathalie Lans werd door de lokale pers geïnterviewd over de tweede editie van het ultieme muziekweekend. Klik hier om het artikel op Schiedam24.nl te lezen.

The first names of MusicDistillery 2018 have been presented. Big names like Rolling Stones-vocalist Bernard Fowler and saxophonist Tim Ries, famous for the Rolling Stones Project from 2008, but also Nueva Manteca, John Engels, Benjamin Herman and Mozes Rosenberg will be present at the festival this year. Programmer Nathalie Lans was interviewed by the local press about the second edition of the ultimate music weekend.


Featured Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recent Posts