Alain Clark bij MusicDistillery / Alaini Clark at MusicDistillery


‘Father & Friend’, ‘Blow Me Away’, ‘Live It Out’. Wie kent niet de nummers van Alain Clark? De zanger, gitarist, componist en producer heeft een kast vol awards, vele platina albums en een hele rij hitsingles. Gelukkig heeft hij in zijn internationale tourschema een optreden voor MusicDistillery vrijgehouden! Alain Clark zal samen met de Cor Bakker Band een bijzonder concert geven in de Noletloodsen te Schiedam waar de tweede editie van MusicDistillery 12, 13 & 14 oktober 2018 zal plaatsvinden.

Het nieuws werd door lokale en regionale pers opgepikt, waaronder het AD.

'Father & Friend', 'Blow Me Away', 'Live It Out'. Who doesn't know the songs from Alain Clark? The singer, guitarist, composer and producer has a cabinet filled with awards, platinum albums and a list of hit singles. Luckily he kept an opening in his international touring schedule to perform at MusicDistillery. Alain Clark will give, together with the Cor Bakker Band, a special concert in the Noletloodsen in Schiedam, where the second edition of MusicDistillery will take place on 12, 13 & 14 October 2018.

The news was picked up by local and reginal press, including the newspaper AD.


Featured Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recent Posts