Eerste dag van MusicDistillery groot succes / First day of MusicDistillery big success

October 13, 2018

 

Op vrijdag 13 oktober 2018 werd het festival afgetrapt met optredens van onder andere Alain Clark & Cor Bakker Band. Het was een groot succes. De avond was volledig uitverkocht en bezoekers genoten van de concerten. Het weer hielp natuurlijk ook een handje mee. Tot laat zaten de bezoekers buiten op het food-plein.

 

On Friday 13th of October 2018 the festival started with performances from (amongst others) Alain Clark & Cor Bakker Band. It was a big success. The evening was completely sold out and visitors enjoyed the concerts. The weather helped too of course. People were sitting on the food-court outside till very late.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

October 1, 2019

July 11, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square