Eerste dag van MusicDistillery groot succes / First day of MusicDistillery big success


Op vrijdag 13 oktober 2018 werd het festival afgetrapt met optredens van onder andere Alain Clark & Cor Bakker Band. Het was een groot succes. De avond was volledig uitverkocht en bezoekers genoten van de concerten. Het weer hielp natuurlijk ook een handje mee. Tot laat zaten de bezoekers buiten op het food-plein.

On Friday 13th of October 2018 the festival started with performances from (amongst others) Alain Clark & Cor Bakker Band. It was a big success. The evening was completely sold out and visitors enjoyed the concerts. The weather helped too of course. People were sitting on the food-court outside till very late.


Featured Posts
Er zijn nog geen gepubliceerde posts in deze taal
Nog even geduld...
Recent Posts