Kaartverkoop start morgen | Ticket sales start tomorrow

Op vrijdag 17 mei om 10.00 uur start de online kaartverkoop voor MusicDistillery. Er zijn dagkaarten a 30 euro verkrijgbaar, maar voor wie het hele weekend wilt komen, zijn er ook passe-partouts (75 euro) verkrijgbaar. Klik hier voor de kaartverkoop.

Jongeren tot 16 jaar morgen onder begeleiding van een betalende volwassene gratis naar MusicDistillery.

On Friday 17th of May at 10.00 hrs, the online ticket sales for MusicDistillery kicks off. Day tickets (30 euro) are available, as well as passe-partouts (75 euro) if you're planning on coming the whole weekend. Click here for the ticket sales.

Kids under the age of 16 are allowed to come to MusicDistillery free of charge, when accompanied by a paying adult.


Featured Posts
Er zijn nog geen gepubliceerde posts in deze taal
Nog even geduld...
Recent Posts